Kultúra

Dua Lipa, a Years & Years és Lil Nas X is feltűnik Elton John legújabb albumán

Új albumot jelentett be Elton John, amely különleges körülmények között, az Egyesült Királyságban a zárlat idején készült. Miután tavaly, a COVID-19 járvány kitörésekor kénytelen volt szüneteltetni Farewell Yellow Brick Road turnéját, Elton új projekjére kezdett összpontosítani.

Erőfeszítéseinek eredménye a The Lockdown Sessions, egy vadonatúj album, amelyen számos világhíró énekes szerepel.

Az utolsó dolog, amire számítottam a karantén alatt, hogy albumot készítek” – posztolta Elton Twitter-oldalán. “De a járvány előrehaladtával egyre-másra jöttek a projektek.” Hozzátette, hogy az elmúlt két év ráébresztette arra, hogy ő olyan zenész, aki képes alkalmazkodni a változó világhoz és a folyamatosan változó iparághoz.

Az új album 16 dalból áll, amelyek Dua Lipa, a Years & Years és Lil Nas X közreműködésével készülek. Elton arra is felhasználta az albumot, hogy olyan feltörekvő tehetségeket mutasson be, mint Rina Sawayama, SG Lewis és Jimmie Allen.

 

 

Az album első kislemeze, a Dua Lipával készült Cold Heart (PNAU Remix) a múlt hónapban jelent meg, és ízelítőt ad a hallgatóknak abból, hogy mire számíthatnak az új lemeztől.

A The Lockdown Sessions a tervek szerint október 22-én jelenik meg az EMI Universal gondozásában, és már előrendelhető.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb