Életmód

Drag queenekkel bulizott Ariana Grande

Ariana Grande koncertről koncertre jár, és miközben ikonikus videoklipekkel kápráztatja el rajongóit, talál időt arra is, hogy például Texasban drag queenekkel bulizhasson.

A Pride beszámolója szerint az énekesnőnek bőven jutott ideje texasi fellépése mellett a környéken ellátogatni egy melegbárba, hogy megnézhessen egy hamisítatlan drag queen showt. Ezzel azonban nem csak saját estéjét dobhatta fel kicsit, hanem a bárban fellépő drag queeneknek is örök élményt szerzett – olyannyira, hogy egyikük, Miss Toni, még a műsorszámát is megváltoztatta Ariana dalaira, míg egy kollégája, Nilaya Milan Matthews bár nem lépett volna fel azon az estén, amint meghallotta, hogy Ariana Grande a helyszínen van, máris elrobogott munkahelyére.

Nagyon megnyugtató, hogy eljön ide és támogatja az LMBTQ-közösséget, csak úgy, mint az, hogy végignézi a produkciónkat és támogat minket, amíg a színpadon vagyunk.

 

When Ariana Granda shows up to a gay club you use to go to every weekend just to watch the drag show.

33 Likes, 2 Comments – Marisa Darling Garza (@msdarling2410) on Instagram: “When Ariana Granda shows up to a gay club you use to go to every weekend just to watch the drag…”

https://www.instagram.com/p/BxhSrhNlruf/

gabry love Ariana ♡ on Twitter

@ArianaGrande at ‘The Heat’ nightclub in San Antonio, Texas tonight ♡

hirdetés
Previous post

Szívhez szóló beszédet búcsúzott az Eurovízió biszexuális nyertese

Next post

PrEP itthon – Küzdjünk együtt a HIV ellen!