Színes

Dokumentum sorozat készül a Drag Race-ből

Mi nyújthatna jobb kikapcsolódást az esős őszi estéken, mint a Drag Race reality show? Miközben javában folyik a Drag Race Holland első évada, a WOW Presents Plus bejelentette, hogy God Shave The Queen néven hamarosan dokumentum sorozat indul a Magyarországról is elérhető streaming szolgáltató oldalán. Főszereplői a Drag Race UK első évadának versenyzői lesznek.

A műsor forgatása napokkal azután kezdődött, hogy The Vivienne-t megkoronázták az évad győztesének. A versenyzőket ezután a kamera folyamatosan követte, ahogy országjáró turnéra indultak Londonba, Manchesterbe, Birminghambe és Newcastle-be. Feltűnik majd többek között Baga Chipz, Scaredy Kat, Gothy Kendoll, Divina De Campo, Sum Ting Wong, Vinegar Strokes, Cheryl Hole és Blu Hydrangea, de az amerikai RuPaul’s Drag Race-ből ismert, legendás Alyssa Edwards is.

A sorozat készítői azt ígérik, hogy egyedülálló bepillantást nyerünk a színpad mögött zajló felkészülése, heves vitákba és nagy nevetésekbe, valamint megismerkedünk a drag queenek barátaival és párjaival.

A Drag Race UK második évada várhatóan 2021 folyamán érkezik, konkrét dátum egyelőre nincs. A forgatást tavasszal a koronavírus járvány miatt meg kellett szakítani.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb