Életmód

Designban gazdag karácsonyt!

Mikor máskor kéne beújítani egy új, menő designterméket, mint karácsonykor? És hol máshol találhatnál nagyobb eséllyel neked tetsző darabokat, mint a Wamp karácsonyi vásárán? Természetesen akkor is ajánljuk, hogy nézz szét a Wamp háza táján, ha nem magadat, hanem valamelyik barátodat, családtagodat szeretnéd meglepni egy igazán különleges ajándékkal az ünnepek alkalmával. Mutatjuk a mi kedvenceinket.

B-Bag

 

 

A bőrből és kézzel készült táskáknak nehezen lehet ellenállni. A B-Bag mögött egy házaspár áll, akik teljes kreativitásukat kiélik a menő designertáskákon, amik szetted legegyedibb darabjai lehetnek. Különböző színek és fazonok közül tudsz válogatni, hogy megtaláld az ízlésedhez legjobban passzoló darabot.

Blind Chic

 

 

Félig szlovén, félig magyar, száz százalékosan praktikus és mutatós. A Blind Chic táskáit elsősorban bicikliseknek találták ki, de természetesen akkor is maximálisan a hasznodra válnak, ha nem kétkerekűvel közlekedsz. Túrázáshoz, átlagos hétköznapokhoz is alkalmas táskák, amik nemcsak jól néznek ki, de még a strapát is bírják.

Eagle Decor

 

 

A természet nyugtató hatással van ránk, véli az Eagle Decor kreatív csapata, akik olyan dekorációkat készítenek, amelyek megidézik a természet közelségét. Ha a te irodai asztalodra vagy lakásodra is ráfér egy kis extra külcsín, ne keress tovább. Itt névjegykártyatartótól az asztali díszig mindent megtalálsz.

Urban Sidewalker

 

 

Olyan egy szoba kép nélkül, mint… Nem, ezt nem is akarjuk elképzelni. Az Urban Sidewalker letisztult, grafikus, Budapest-ihlette poszterein a város legalább annyira sokszínű, mint a valóságban.

Recyclock

 

 

Kiegészítők biciklialkatrészekből? Igen, létezik, méghozzá nem is akármilyen minőségben! A Recyclock még a kilyukadt, elhasználódott kerékpárgumiból is tud trendi kiegészítőket, például öveket készíteni, de kínálatukban órákat és ékszereket is találsz. Micsoda környezetbarát divat!

WAMP karácsonyi vásárok

12. 15.

12. 22.

Millenáris B csarnok

 

Previous post

Leszbikus pornóra gerjedt legjobban idén a magyar

Next post

Keanu Reeves meleg színdarabban is fellépett a nyolcvanas években