Hírek

Deportálnak egy meleg párt Thaiföldről, amiért meztelen fenékkel fotózkodtak egy templom előtt

Növekvő népszerűségnek örvend az úgynevezett belfie, amelynek lényege, hogy férfiak és nők meztelen sejhajjal fotózkodnak. A világutazó belfiezőknek saját Instagram-oldala is működik, az azonban a beszámolókból kimarad, hogy a vállalkozás veszélyeket is rejt magában. Egy amerikai meleg pár, Joseph és Travis Dasilva ezt most a saját bőrén kénytelen megtanulni. A két férfi Thaiföld fővárosában, Bangkokban a Wat Arun buddhista templom előtt készítettek belfie-t, majd posztolták közösségi oldalakon – többek között Instagramon is.

Wat Arun, Bangkok, Thaiföld

Először nem is gyanították, hogy problémájuk lehet a fotóból, azonban hazafele tartva a repülőtéren letartóztatták őket és – a thai bevándorlási hivatal elmondása szerint – jelenleg is arra várnak, hogy kézhez kapják bírságukat, fejenként körülbelül 20-30 ezer forintot, majd vízumuktól megfosztva deportálják őket az országból. Várhatóan soha többé nem térhetnek vissza, feketelistára kerülnek.

A pár Instagram oldala – amely mostanáig 14 ezer követővel rendelkezett – törlésre került és úgy tudni, segítségért fordultak San Francisco város önkormányzatához, akik vállalták, hogy kifizetik helyettük a bírságot, valamint igyekeznek mindent megtenni, hogy minél előbb hazaérjenek.

Tiszteletet kell mutatni a kulturális, történelmi és vallási helyszínek iránt. Egyszerűen ezt kívánja meg a jó ízlés” – nyilatkozta a thai hivatal szóvivője.

Previous post

Földön, vízen vagy levegőben? Házasság a köbön!

Next post

Több fotó is előkerült a pucér evezősök 2018-as naptárából