Hírek

Deadpool akár pasizhat is a folytatásban

2017 júniusában kezdik forgatni a Deadpool második részét a kanadai Vancouverben, és a főszereplő Ryan Reynolds már csöpögtetett néhány fontos infót Hollywood első pánszexuális szuperhőséről.

 

 

Reynolds arra is tett utalást, hogy miért is nincsenek igazán meleg karakterek a blockbusterekben. Az amerikai filmstúdiók szándékosan hanyagolják őket, nehogy a melegekkel szemben kevéssé toleráns országokban hátrány érje a filmjeiket. Hogy jelen esetben ez nem zavarja-e a Deadpool stábját, a Variety magazinnak Reynolds így reagált.

“Ez nem igazán probléma számunkra, Kínában már eleve  be vagyunk tiltva. Szerintem Deadpool pasik iránti érdeklődését jobban ki lehetne hangsúlyozni, elvégre ő egy minden szempontból kívülálló szuperhős.”

A filmet a brutálisan ábrázolt erőszak, a meztelenség és a trágár beszéd miatt a kínai hatóságok nem engedték bemutatni az országban. (Ebben azért van valami: érzékenyebb szerkesztőnk, aki nem bírja a vért, az Aljas nyolcast lazán megnézte, de a Deadpool vetítéséről ki kellett jönnie a lekötözős jelenetnél.)

 

 

A box-office rekordokat döntögető Deadpool volt az első nem heteroszexuális szuperhős, aki egészestés saját filmet kapott. A karakter gyakorlatilag mindenre rámozdul, ami él és mozog (bár a filmben páran nem élnek sokat), és az eredeti képregényben Deadpool folyton Pókembert akarta behálózni.

 

 

A forgatókönyvíró Rhett Reese is megerősítette, hogy a jövőben kidomboríthatják jobban a karakter pánszexualitását.

“A legtöbb képregényhős vagy teljesen heteroszexuális, vagy meleg. Deadpool pánszexualitása éppen ezért érdekes számunkra. Bízok benne, hogy egy kicsit jobban ki tudjuk majd bontani.”

 

 

(PinkNews)

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés