Hírek

Darren Criss megesküdött, hogy többé nem játszik meleg karaktert

Darren Criss nem hiszi, hogy a jövőben vállalnia kellene olyan szerepet, amelyben meleg karakterként alakít – miközben egy meleg színész jobban illene a szerepbe.

A színésznek már karrierje elején egy meleg karakter, a Glee Blaine Andersonja hozta meg a hírnevet, majd csak fokozta népszerűségét legújabb szerepe, az American Crime Story meleg sorozatgyilkosa, Andrew Cunanan,
amelyért több díjat is bezsebelt.

Chris Colfer és Darren Criss a Glee egyik jelenetében

Egy interjú során elárulta, hogy valójában a karakterek komplexitása vonzotta és izgalmas feladatnak tűnt eljátszani őket. Mára azonban belátta, hogy heteroszexuális férfiként ezek nem feltétlenül az ő történetei és inkább olyan színészeknek kellene eljátszaniuk, akik sokkal hitelesebbek lehetnek.

„Biztos akarok benne lenni, hogy nem én leszek az újabb hetero srác, aki elveszi egy meleg férfitől a szerepet. […] Azért mondom ezt, mert eljátszani ezeket a karaktereket csodálatos, drámai élmény volt. Mind nagyon nagyon érdekes figurákról készültek.”

Azt azonban egy pillanatra sem bánta meg, hogy elvállalta korábbi szerepeit, sőt. Cunanant közelebb is érezte magához, hiszen ez volt az első lehetősége, hogy magához hasonló filippínó-amerikai gyökerekkel rendelkező karaktert játszhasson.

FRA EU post inject banner
Previous post

Reality sorozatot indít a transz fiúkból álló banda

Next post

A HIV-fertőzés kezelése