Színes

Daniel Craig: Imádom a melegbárokat!

Daniel Craig, a James Bondot már több filmben is alakító színész vendégeskedett nemrég Bruce Bozzi podcastjében, ahol a házigazdának mesélt a meleg éjszakai élettel kapcsolatos tapasztalatairól, és arról, hogy ma már jobban szeret melegbárokba járni, mint „hetero bárokba”, mert egyszerűen elege van abból az energiából, amit azokból áradn.

Amióta az eszemet tudom, járok melegbárokba. Az egyik ok, hogy a melegbárokban nem keveredek olyan gyakran verekedésbe. (…) Ez elég sokszor megtörtént ugyanis. (A melegbárokban) mindenki nyugodt volt, mindenki. Nem kellett kinyilatkoztatni a szexualitásodat. Minden rendben volt. És nagyon biztonságos hely volt. És ott találkozhattam lányokkal, ugyanis sok lány volt ott pontosan ugyanazért, amiért én is ott voltam. Ez a része amolyan… hátsó szándék volt.

 

 

Bozzi és Craig, akik már régóta barátok, ezután meséltek arról, hogy 2010-ben rajtakapták őket, amint együtt lógtak a kaliforniai Venice Beachen található Roosterfish nevű népszerű melegbárban, amiből nagy médiavisszhang lett.

Jól éreztük magunkat, a zenekar játszott, aztán valaki más megkérdezte, hogy én vagyok-e a menedzsered, én pedig ráordítottam, hogy „mégis hogy érted, hogy a menedzsere?” – emlékezett vissza Bozzi.

Az irónia az, hogy lebuktunk, miközben semmi rosszat nem csináltunk” – tette hozzá Craig. „Az történt, hogy egy kellemes estét töltöttünk, én az életemről beszéltem, arról a szakaszáról, amikor minden megváltozott, közben berúgtunk, és én meg úgy voltam vele, hogy ‘ó, menjünk el egy bárba, gyerünk, menjünk.’

Daniel Craig több mint 15 évig játszotta az MI6 007-es különleges ügynökét (a karakter történetének leghosszabb ideje Bondot alakító színésze). A No Time to Die című filmben alakította utoljára James Bondot.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin