Hírek

Cynthia Nixon: A család az család

A brit Telegraph újságnak adott interjút Cynthia Nixon, akit a magyar közönség leginkább a Szex és New York című sorozatból és filmekből ismerhet. Az amerikai színésznő sok egyéb más mellett mesélt az anyaságról és arról is, milyen szivárványcsaládban élni. Azaz olyan családban, ahol a gyereket, vagy gyerekeket azonos nemű szülők nevelik.

Cynthia Nixon és családja

A Szex és New York feledhetetlen Mirandájának két gyereke van korábbi barátjától, Danny Mozestől, valamint született egy harmadik is – anonim donortól – 2011-ben, de a legfiatalabb családtag már feleségével, Christine Marinonival közös. A két hölgy egy évvel később, 2012-ben házasodott össze.

“A szülő az szülő, a gyerek az gyerek, a család az család” – válaszolta arra kérdésre, lát-e különbséget aközött, hogy egy heteroszexuális, vagy azonos nemű pár nevel-e gyereket.

Nancy Reaganként a Killing Reagan című filmben

Azt tapasztalom, hogy rengeteg előítéletünk van azokkal szemben, akiket alig ismerünk és akikkel soha nem is találkoztunk. Ha a legkülönbözőbb emberek mégis egy légtérbe kerülnek, és különösen igaz ez akkor, amikor gyerekek ülnek egymás mellé az osztályteremben, a félelem és bizalmatlanság elillan” – fejtette ki a Telegraphnak.

Cynthia Nixon emellett mesélt legújabb filmjéről is. A Killing Reagan című moziban a tavaly elhunyt Nancy Reagan First Lady-t alakítja 1981-ben, amikor férjét, az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökét, Ronald Reagant sikertelenül próbálta meggyilkolni egy ámokfutó.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb