Hírek

Cyndi Lauper hajléktalan LMBT-fiatalokon segít

Cyndi Lauper 2008-ban társalapítóként működött közre a True Colors Fund létrehozásánál. A névválasztás nem véletlen, a Tony, Grammy és Emmy díjas énekesnő egyik legismertebb dalának is True Colors a címe. Az alapítvány célja, hogy olyan meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű fiatalokon segítsen, akiket másságuk miatt családjuk kitagadott otthonról, nincs hová menniük, így kénytelenek az utcán túlélni a mindennapokat.

Cyndi Lauper

A hét éves múltra tekintő szervezetnek most maga az alapító tervez nagy ívű adományt juttatni, méghozzá másik szenvedélye, a divat segítségével. Cyndi Lauper a saját maga által tervezett férfi és női edzőcipőkből befolyó bevétel egy részét kínálja fel a nemes célra.

A divat mindig is életem meghatározó része volt és az, hogy ezt most ötvözhetem az LMBT-közösségnek való segítségnyújtással, az bizony wow!! Fantasztikus lehetőség” – olvasható eredetileg angolul Facebook-oldalán. Az edzőcipők terjesztésében Lauper együttműködik a Make A Difference Every Day nevű szervezettel is, amely oktatás, tanácsadás, kutatás és közösségépítés révén igyekszik jobbá tenni az LMBT-fiatalok helyzetét az Amerikai Egyesült Államokban.

Akit érdekelnek a cipők, annak ide kattintva lehetősége van körülnézni és akár rendelni is.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb