Hírek

Cuki csókot osztott meg újévi csókjáról a meleg színész

Keiynan Lonsdale Instagramon osztotta meg követőivel élete első újévi csókját, mely mostanra túllépte a 279 420 megtekintést is. 

Kszi, Simonqueer színésze tavaly nyár óta alkot egy párt barátjával, Zak Frióval, akivel elcsattanhatott élete első újévi csókja is – írja a Gay Star News.

@zakfrio

No Description

„Ez volt az első újévi csókom, és ráadásul egy fiúval. De nem akármilyen fiúval, hanem a csodálatos Zak Frióval” – írja Lonsdale Instagram oldalán. 

A pár már többször megmutatta az interneten keresztül, mennyit is jelentenek egymásnak. Ezt a kívülállók természetesen Instagram-oldalaikon követhették nyomon, ahol kedves üzenetekkel halmozták el egymást. 

https://www.instagram.com/p/Bl3uRVgHUKj/

„@keiynanlonsdale köszönöm, hogy mindig inspirálsz. Köszönöm, hogy arra bíztatsz, legyek önmagam, és hozzam ki magamból a legjobbat. Az élet egy őrületes kaland, és egy igazi csoda, hogy veled együtt fedezhetem fel. Ez varázslatos.”

Queer actor Keiynan Lonsdale shares cute video of his first ever NYE kiss

He had a 5-second make out with his boyfriend Keiynan Lonsdale and boyfriend Zak Frio. | Photo: Instagram Actor Keiynan Lonsdale shared the cutest video of his first ever New Year’s Eve kiss. The 27-year-old actor self-identifies as queer and revealed as well as it being his first ever NYE kiss, he’s happy it’s with his boyfriend, Zak Frio.

FRA EU post inject banner
Previous post

Íme Madonna teljes Stonewall-beszéde magyarul

Next post

26-szor házasodik össze egy leszbikus japán pár külföldön