Hírek

Cuki csókot osztott meg újévi csókjáról a meleg színész

Keiynan Lonsdale Instagramon osztotta meg követőivel élete első újévi csókját, mely mostanra túllépte a 279 420 megtekintést is. 

Kszi, Simonqueer színésze tavaly nyár óta alkot egy párt barátjával, Zak Frióval, akivel elcsattanhatott élete első újévi csókja is – írja a Gay Star News.

@zakfrio

No Description

„Ez volt az első újévi csókom, és ráadásul egy fiúval. De nem akármilyen fiúval, hanem a csodálatos Zak Frióval” – írja Lonsdale Instagram oldalán. 

A pár már többször megmutatta az interneten keresztül, mennyit is jelentenek egymásnak. Ezt a kívülállók természetesen Instagram-oldalaikon követhették nyomon, ahol kedves üzenetekkel halmozták el egymást. 

https://www.instagram.com/p/Bl3uRVgHUKj/

„@keiynanlonsdale köszönöm, hogy mindig inspirálsz. Köszönöm, hogy arra bíztatsz, legyek önmagam, és hozzam ki magamból a legjobbat. Az élet egy őrületes kaland, és egy igazi csoda, hogy veled együtt fedezhetem fel. Ez varázslatos.”

Queer actor Keiynan Lonsdale shares cute video of his first ever NYE kiss

He had a 5-second make out with his boyfriend Keiynan Lonsdale and boyfriend Zak Frio. | Photo: Instagram Actor Keiynan Lonsdale shared the cutest video of his first ever New Year’s Eve kiss. The 27-year-old actor self-identifies as queer and revealed as well as it being his first ever NYE kiss, he’s happy it’s with his boyfriend, Zak Frio.

Previous post

Íme Madonna teljes Stonewall-beszéde magyarul

Next post

26-szor házasodik össze egy leszbikus japán pár külföldön