Hírek

Csecsenföldi rendőrség: Gyilkold meg a buzi fiadat, különben mi fogjuk

Közel egy hónapja rendelkezik információval és túlélők beszámolóival a nemzetközi közvélemény arról, hogy Csecsenföld vezetői parancsot adtak az ország meleg állampolgárainak szisztematikus összegyűjtésére, megkínzására és kivégzésére, vagy a határokon túli elüldözésére. Számos nyugati ország és az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztere is felszólította a szakadár mohamedán államot a barbár, náci időket idéző tevékenység felhagyására, valamint Oroszországot is a beavatkozásra.

Mindeközben a koncentrációs táborokból kiszabadulók beszámolói egyre rémisztőbb képet festenek.

Csecsenföld – a térképen pirossal jelölve

Mindig is ki voltunk téve a hatóság zaklatásának, de ilyesmire még nem volt példa” – nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő áldozat a France24-nek. Beszámolója szerint a csecsen hatóságok felszólították a meleg gyereket nevelő szülőket, hogy vegyék elő fiaikat, ne várják meg, amíg az állam avatkozik be.

Mindenkit letartóztatnak, embereket gyilkolnak. Bármit megtehetnek” -folytatta a férfi. Elmondta, hogy a rendőrök és nyomozók nemcsak arra buzdítják az édesanyákat és édesapákat, hogy fedjék fel gyerekük szexuális orientációját, hanem arra is, hogy maguk végezzenek velük. “Gyilkold meg a buzi fiadat, különben mi fogjuk. Tisztítsd meg vérrel a becsületedet.”

Sajnos Oroszország továbbra sem tesz lépéseket az ügyben. Sőt, pár nappal ezelőtt egy szentpétervári demonstrációról rendőrök vitték el a csecsenföldi helyzet ellen tüntetőket.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb