Hírek

Csak meg akarta vakarni magát odalent, véletlenül csúszott fel egy egész palack kölni

A kínai Kantonban nagyot nézett a gasztroenterológus Dr. Lin Jun, amikor beállított a kórházba a névtelenségét őrző páciens. Az angol Metro tudósítása szerint a 60 éves férfi nem mindennapi panasszal jelentkezett: hasi fájdalmakat jelzett, és azt mondta,

“van benne valami.”

A tüzetesebb vizsgálatok során nem is kellett olyan mélyre hatolni, amikor a férfi végbelében beleütköztek abba a bizonyos valamibe, ami egy üvegpalack fenekének bizonyult. Az orvosok meglepetésére egy 5 cm széles és 18 cm hosszú kölnis üveget találtak a férfi végbelében, aki ragaszkodik ahhoz, hogy

“ő csak vakarózni használta az üveget, ami hirtelen felcsúszott véletlenül.”

Állítása szerint szörnyű viszketés tört rá, ezért vett egy Florida Water márkájú kölnit, és vakarással próbálta enyhíteni a tüneteket, amikor eltűnt az üveg.

 

Fotó: Dongguan Hospital

 

Dr. Lin Jun a kórház honlapján aztán elrettentésül megosztotta az eltávolítás során használt eszközöket és az ominózus üveget is. (Az erős idegzetűek a Metro oldalára átkattintva szembesülhetnek velük.) Az orvos mindenkit arra bátorít ettől függetlenül, hogy hasonló esetben bármennyire is kínosnak tűnik, haladéktalanul keressük fel a szakembereket, ne várjunk a csodára és ne otthon kísérletezzünk az eltávolítással, ha már megtörtént a baj. A mostani esetet elszenvedett úriembernek szerencsére nem esett komolyabb baja, de intő jel lehet, hogy az elmúlt hónapokban ez már a második alkalom, hogy így végezte a Florida Water egyik üvege.

A szexuális segédeszközök, illetve az ilyen funkcióra használt tárgyak könnyedén gondot okoznak a nem rendeltetésszerű használat során. Előfordult már, hogy két tűzoltócsapat 6 órán át küzdött egyetlen rászorult farokgyűrűvel.

A 21. század a segédeszközök elterjedésével nem várt kihívásokat hozott, ami miatt például a német tűzoltóknak már külön kurzusokon oktatják, hogyan lehet szakszerűen, sérülés nélkül eltávolítani mondjuk egy rászorult péniszgyűrűt.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin