Hírek

Csak a riszáló, affektáló, hangos férfiak a melegek az osztrák menekültügy szerint

 

Épp tegnap írtunk róla, hogy az osztrák menekültügyi hivatal (BFA) elutasította egy iráni meleg fiú menedékkérelmét, mert nem tudta megmondani, mit szimbolizál a szivárványzászló hat színe. Aki naivan azt gondolta, ezt nem lehet fokozni, az alaposan alábecsülte a sógorokat: most egy 18 éves afgán meleg fiúval az a bajuk, hogy

a járása, a viselkedés és az öltözete nem elég meleg.

És ezt simán megírják neki az elutasító levélben! „Sem az ön járása, sem a viselkedése, sem az öltözködése nem utal még csak megközelítőleg sem arra, hogy homoszexuális lenne” – szerepelt a hivatalos dokumentumban. Az ügy részleteiről az Azonnali hírportál írt részletesen magyarul – az afgán fiú fellebbezett, így csak később fog eldőlni, mennyire is meleg a hivatalnokoknak a menedékkérő.

Az osztrák menekültügy egyéb esetekben is rendkívül felkészült LMBTQ kérdésekben, idén áprilisban simán visszazsuppoltak csecsen menekülteket Oroszországba azzal az indokkal, hogy Moszkvában biztonságban vannak.

Orosz LMBTQ-aktivisták rögtön visszaszóltak a BFA-nak, hogy a muszlim csecsen meleg férfiak élete csak külföldön nem forog veszélyben. Az orosz közösséget éppen abban az időben rázta meg egy transz aktivista, Násztya Szapajev halála – a transz láthatóságért is küzdő Szapajevet egy csapat huligán halálra verte.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin