Utazás

The Cruise: Egy felejthetetlen szeptemberi élmény

Nehéz szavakat találni arra, amikor az ember olyan programra lel, amelyről évek óta fantáziál. Valószínűleg nemcsak ő, hanem millió és millió srác szerte a világon. Összezárva több, mint 80 nemzet több száz meleg férfijával egy hajón. Ezt az élményt kínálja szeptember 18. és 25- között az idén hetedik alkalommal habokat szelő The Cruise.

Az egy hetes út Lisszabon kikötőjéből vág neki az atlanti-óceáni spanyol és portugál szigetvilágnak. Az embernek szinte fel sem tűnik, hogy utazik, hiszen a fedélzeten minden este egészen napfelkeltéig szédítő tematikus bulik várják a szórakozni vágyókat, napközben pedig minden egyes nap más-más szigeten köt ki az álomhajó, többek között a portugál Madeirán, vagy éppen a spanyol Tenerifén. A szigeteket lehetőség van a hajón frissen megismert barátokkal felfedezni, de szervezett szafarikra, kirándulásokra is be lehet fizetni az édeklődőknek.

Íme egy kis ízelítő mire vállalkozik az, ha belevág a kalandba:

Az összefoglaló videó alapján a tavalyi év utasainak sem volt okuk panaszra:

Ajánljuk mindenkinek, aki valami olyasmire vágyik, ami aztán tényleg nem kínálkozik minden nap. Még az idei útra is vannak jegyek, de akinek már egyébként is zsúfolt a programja, az akár neki is állhat tervezni a jövő évit – vagy kezdetnek álmodozni róla.

 

Lenny Kravitz post inject banner
Previous post

Megtartják első pride-jukat az irániak

Next post

Bálint és Szabolcs: Anya, meleg vagyok!