Hírek

Coming outolt Rebecca Black, a Friday című dal énekese

Egy bizonyos életkor felett valószínűleg mindenki memóriájába beleégett a Friday című dal, ami 2011 egyik nagy témája volt- a sláger kifejezés talán erős lenne. Mindenesetre a világ minden táján hallgatták az emberek és dallamát, együgyű szövegét, valamint a képi világot nehéz volt kiverni a fejből. A dallal szorosan összekapcsolódott az előadó, Rebecca Black is, aki bár később is próbálkozott, hasonló sikert soha többé nem tudott elérni.

 

 

Az énekesnő néhány nappal ezelőtt a Dating Straight angol nyelvű podcast vendége volt, ahol többek között szerelmi életéről és szexualitásáról is mesélt. Kiderült többek között, hogy bár jelenleg nem keresi a szerelmet, nemrég ért véget párkapcsolata egy lánnyal. “Minden nap különbözik. Az elmúlt néhány évben számos párbeszed lezajlott bennem a témával kapcsolatban. Úgy érzem a queer szó illik rám. Sokféle emberrel randiztam” – meséli.

Ennél konkrétabban nem szeretné meghatározni magát, szerinte ugyanis a szexualitása folyamatosan változik. “Vannak napok, mikor kicsit ‘melegebbnek’ érzem magam, mint máskor.” Black egyébként egy korábbi videóban is beszélt már az LMBTQ-közösségről, akkor annyit mondott, hogy nagyon becsüli az LMBTQ-embereket, amiért olyan fontos számukra mások elfogadása.

A teljes podcast eredeti nyelven megtekinthető YouTube-on:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb