Hírek

Coming outolt Colton Haynes

A zöld íjász és a Teen Wolf – Farkasbőrben sztárja az Entertainment Weekly-nek adott interjúban vállalta fel nyilvánosan szexuális orientációját. 

ch2

A fiatal színész egy korábbi tumblr-posztjára reagált az interjúban, amit sokan már akkor coming outnak értelmeztek: “Teljesen ledöbbentem. Nem voltam felkészülve a média reakciójára. Kommentálnom kellett volna vagy kiadni egy nyilatkozatot, de nem álltam készen rá. Nem éreztem úgy, hogy bárkinek bármivel tartoznék. Azt hiszem, egy idő után mindenkinek meg kell hoznia ezeket a döntéseket, és én most jutottam el idáig. Úgy éreztem, hogy becsapom az embereket, ha nem mondom el mindazt, amit már el kellett volna mondanom.”

coltonhaynes

Hollywood sem annyira barátságos a melegekkel, mint az elsőre tűnhet: “Az emberek azt szeretnék, hogy azt az imázst hozd a nap 24 órájában, amit megszoktak a GQ fotósorozatain. Csak az nem tűnik fel nekik, hogy 24 órában színészkedni iszonyatosan fárasztó dolog. Amikor otthon voltam, akkor is tovább játszottam.” 

Haynes elmondta a magazinnak, hogy a családja és a közeli barátai már évek óta tudják róla, hogy meleg. A tumblr-ös megjegyzés óta sok rajongója is tényként kezelte a dolgot, amire az is rásegített, hogy a színész évek óta kiáll az LMBT jogokért – ezt néhányan eddig csak azzal indokolták, hogy van egy meleg bátyja.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb