Itthon

Coming outolt az X-Faktor korábbi győztese

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának volt a vendége a nemrég negyvenéves lett Kocsis Tibor, akit a legtöbben az X-Faktor 2011-es szériájának győzteseként ismerhetnek.

Kocsis mesél többek között arról, hogy a koronavírus-járvány miatt az elmúlt másfél évben teljesen felborult a szakmája, megváltozott körülötte szinte minden, át kellett értékelnie azt is, amit eddig elért, a jövőjéről nem is beszélve.

De megváltozott szerinte a magyarországi közbeszéd is. Harcosabb a retorika, kirekesztőbb az attitűd és manipulatívabb a szándék. A politika eszköztárában pedig egyre többször tűnt föl egy olyan kisebbség, amelynek életét ő belülről ismeri, harcaikat saját bőrén, saját lelkében tapasztalja egészen kiskorától fogva.

Az énekes elmondta, hogy hosszú évek óta él boldog párkapcsolatban él egy férfival, amiről eddig csak a családja és a barátai tudtak. „Egy férfinak erről nem olyan nagyon könnyű beszélni, de most azért is vagyok itt, hogy elmondjam, én egy férfival élek együtt. (…) Nagyon fura ezt így kimondani most hangosan, de mondjuk ki, hogy meleg vagyok.

A 2011-es X-faktor-győzelme óta Kocsis Tibor most először tudott egészen nyíltan és teljesen önazonosan mesélni magáról. A teljes beszélgetés már megtekinthető a DKT YouTube-csatornán.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin