Hírek

Coming outolt a softball bajnok és egyből menyasszonyát is bemutatta

Az eljegyzés minden szerelmespár életében kiemelkedő pillanat – kivéve ha a pár egyik tagja nem emlékszik az eseményre. Így járt Haylie McCleney amerikai profi softball játékos is, aki a Team USA online magazinnak adott először hivatalos interjút nemcsak előbújásáról és családon belüli elfogadásról, de szerelemről és párkapcsolatról is.

Minden kiesett. Nem emlékszem rá, mit mondtam. De bármit is mondtam, működött, hiszen igent mondott” – idézi fel az eljegyzés pillanatait.

 

 

Haylie és párja, Kylee Hanson 17 éves koruk óta ismerik egymást. A softball iránti szeretetük hozta őket össze és hamar elválaszthatatlan barátokká váltak. Sokáig fel sem fogták, hogy több ez, mint barátság – az őket körülvevő emberek között akadt, aki számára előbb nyilvánvaló volt.

Mindketten rájöttünk, hogy az érzéseink egy következő szintre léptek. És őrület volt, mert a barátaink gyakorlatilag előbb tudták, mint mi. Nekik nem volt túl nagy hír” – meséli Haylie a magazinnak. Két éven át randizgattak, eközben mindketten más softball csapatban játszottak, másállamban. Kylee csapata 2018-ban országos bajnok volt.

Haylie sokáig tartott attól, hogy nem is a távkapcsolat lesz nehéz, hanem a coming out konzervatív családja felé. Azonban félelme alaptalannak bizonyult: szülei ugyanolyan szeretettel fogadták. “Nagyon nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy bár konzervatív családban nőttem fel, ugyanannyi szeretetet és támogatást kapok.

 

 

Bár az esküvőt most februárra isőzítették, a versenyekre készülés, majd a koronavírus járvány átírta terveiket. Ők azonban nem búsulnak: közös otthont vásároltak Floridában az óceánparton és egyszerűen örülnek az együtt töltött időnek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOU’RE LOOKING AT HOMEOWNERS!!!!!! This beachfront condo is officially ours & we couldn’t be more grateful! I love you so much @ky_hanson! #Adulting

Haylie McCleney, MS, CSCS (@hayliemac8) által megosztott bejegyzés,

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb