Életmód

Colton Haynes újra bepasizott?

Colton Haynes szerelmi élete az elmúlt másfél évben alaposan felgyorsult. Tavaly februárban ismerte meg későbbi párját, a művészeti vezetőként és virágkötőként dolgozó Jeff Leathamet, aki egy hónapra rá meg is kérte a kezét. Tavaly október végén 120 fős vendégsereg előtt ki is mondták a boldogító igent, majd idén májusban mint derült égből villámcsapás érkezett a hír: alig fél év házasság után különválnak útjaik.

Fél év házasság után válnak Colton Haynes-ék

A szakítás viharos volt, A zöld íjész színésze minden, az exférjével kapcsolatos fotót törölt a közösségi média oldalakról és Instagramon ki is követte Leathemet. Most azonban úgy tűnik, mintha mindez a múlté lenne, ugyanis a házassági évfordulóról a pár mindkét tagja megemlékezett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Can’t believe it’s already been 1 yr. since we got married @jeffleatham 🙂 Happy Anniversary my beautiful husband ❤️❤️❤️

Colton Haynes (@coltonlhaynes) által megosztott bejegyzés,

 

 

Mindez arra enged következtetni, hogy Haynes és Leathem az elmúlt hetekben-hónapokban szemet hunytak a múltra és új alapokról kezdik kapcsolatukat. Nem meglepő, hogy a fiatal színész nem számolt be róla, hiszen magánéletét mindig is diszkréten kezelte. Melegségéről is csak 2016 májusában mesélt először.

Beszámolónk előbújásáról itt olvasható:

Coming outolt Colton Haynes

hirdetés
Previous post

Nagyon sokat kell még várni a Szólíts a neveden második részére

Next post

Egy apuka mesésen vágott vissza a homofób trollnak