Hírek

Colton Haynes nem csak a tévében szuperhősködik

A Zöld íjász című sorozat sztárja a birminghami “City of Heroes” nevű rendezvényen segített egyik rajongóján. 

Arsenal_fight_club_promotional

Louise Dempsey a barátaival érkezett a képregény- és sorozatrajongóknak rendezett eseményre, hogy számos rajongótársával egyetemben élőben is találkozhasson a Zöld íjász vagy a Gotham szereplőivel. Azonban miközben zajlottak az események, hirtelen görcsroham tört rá.

“Szerencsére a sógornőm itt állt mögöttem és elkapott” – nyilatkozta a hölgy a Birmingham Mailnek. – “Két rohamom volt egymás után; amint az egyik befejeződött, egyből jött a következő. Colton egy ponton valahogy mögém került és átkarolt. Azt mondta, hogy minden rendben lesz, ne sírjak és ne izguljak a dolog miatt. Felsegített, és egy kísérője kijött velem a friss levegőre is. Egy orvostanhallgató is segített, ő is igyekezett megnyugtatni.”

coltonhayneshelp

A lelkes rajongó Twitteren is megköszönte Colton segítségét, és még azt is felvetette, hogy belefoglaltatja a tetoválásába “hősének” nevét.

Colton Haynes nemrég coming outolt hivatalosan, és az Entertainment Weekly-nek adott interjúban arra is kitért, hogy gyakorlatilag születése óta szorongással küzd. Betegsége miatt többször szüneteket tartott sorozatszerepléseiben, mivel úgy érezte, mentális egészsége fontosabb a karrierje építésénél.

“Gyógyíthatatlan szorongással küzdöttem egész életemben. Volt, hogy rosszul voltam, elájultam a forgatáson. 27 éves vagyok és gyomorfekélyem van. Pihenésre volt szükségem.” Colton fontosnak tartja, hogy nyíltan beszéljen betegségéről, és bármilyen hosszú időbe telt is neki a hivatalos előbújás, biztosan nagyon sokan értékelik, hogy végül megtette.

 

 

Previous post

Fiúbandák és a coming out

Next post

Egy keresztény iskola azért kicsaphat valakit, mert meleg rokona van