Hírek

Colton Haynes-nek új pasija van, mutatjuk kicsoda

A Zöld íjász és a Teen Wolf – Farkasbőrben  sztárja korábban sem arról volt híres, hogy kamerák kereszttüzében élte volna magánéletét. Előbújására is csak tavaly május elején került sor és szerelmi életéről sem szívesen mesél.

De eljött 2017 Valentin Napja és a jég megtört. Az 5,8 millió követővel rendelkező Instagram oldalán a 28 éves Haynes megosztott egy fotót, amelyen a város tetején párjával összeölelkezve ünneplik a szerelmesek napját.

A figyelmes olvasónak feltűnik, hogy a posztban meg van jelölve az az úriember is, akinek ezt a gyertyafényes, rózsaszirmokból kirakott szívecskés meglepetést is köszönheti. A fotó 24 óra leforgása alatt közel 300 ezer lájkot kapott.

A Valentin napi meglepetés készítője Jeff Leatham volt, akiről azóta már kiderült, hogy művészeti vezetőként és virágkötőként is keresi kenyerét. Egy órával később ő maga is posztolt egy szerelmeset.

Íme még néhány fotó Jeff Instagram oldaláról, amelyekből végre kiderült, hogy is néz ki a srác:

A 28 éves Haynes-nek nem ez az első párkapcsolata. Előző barátjával hat évig volt együtt – ezek még ugye azok az évek, amikor nem vállalta nyíltan homoszexualitását -, de szakítottak, miután kiderült, hogy a fiú gyakorlatilag folyamatosan csalta őt. Kívánjuk, hogy ezúttal nagyobb szerencsével járjon. Megérdemli.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés