Hírek

Colton Haynes: A coming outomat okolták apám öngyilkosságáért

Az Arrow és a Teen Wolf sztárja az OUT Magazinnak adott interjújában beszélt arról, milyen volt meleg tinédzserként Kansasban felnőni. Többek között azt is elárulta, a családja a coming outját okolta apja öngyilkosságáért.

Colton Haynes 14 évesen bújt elő családjának és az osztálytársainak, de sajnos rosszabbul sült el a történet, mint amilyenre számított. Az iskolában folyton zaklatták, anyja pedig nem tudta elfogadni fia szexualitását. Colton el is szökött otthonról, egy barátjánál húzta meg magát. Ott tudta meg, hogy apja, akivel nem álltak közel egymáshoz, öngyilkos lett.

coltonhaynes

“Én vagyok az utolsó ember, aki azt mondaná, hogy Apa, sajnálom” – jelentette ki az interjúban. – “Azt mondták nekem, apu azért ölte meg magát, mert megtudta, meleg vagyok. Persze rögtön azt mondtam Hogy mondhatsz ilyet!, meg “Ezek után sosem derül ki, mi az igazság!” De amikor a testvére és anyja elmentek, hogy összeszedjék az apja holmijait, a hűtőn egyetlen képet találtak: Colton nyolcadikos ballagási képét.

Colton az interjúban arról is mesélt, hogy miután Los Angelesbe költözött, a managementje azt javasolta neki, rejtse el szexualitását. “Nagyon rosszul éreztem magam amiatt, hogy ilyen sokáig hazudnom kellett. De azt mondták, ez az egyetlen módja annak, hogy sikeres legyek. Ha fiatal vagy ebben az iparban, akkor az emberek kihasználnak. Azt mondják, az álmaid valóra válnak, te pedig hiszel nekik. Főleg, ha Kansasből jössz.”

colton haynes

Colton már 2006-ban szerepelt volna az XY magazinban a barátjával, de a managementje mindent megtettek azért, hogy megakadályozzák a címlapfotózást. Ezért a színész úgy érezte, olyan kép alakul ki róla, hogy ő utálja, hogy meleg, és utálja a melegeket is.

De mára már Colton, miután májusban hivatalosan is coming outolt, sokkal magabiztosabb, s azzal van elfoglalva, hogy megtalálja a saját “boldog befejezését” egy Idris Elba, Ryan Reynolds és John Cena kombinációjában. “Egy olyan valakit keresek, aki most jött lett a hegyekből, és az mondja nekem, nincsenek barátaim, élnél velem. Imádnám. Szeretnék egy boldog befejezést, vagy akár egy boldog kezdést.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb