KiemeltUtazás

Circuit Festival 2015

A Barcelona Pride minden évben LMBT turisták százezreit vonzza a Földközi-tenger partjára. A csodálatos mediterrán városnak azonban van egy rendezvénye, ami még ennél is különlegesebb élményt és nagyobb bulikat kínál: ez pedig nem más, mint a Circuit Festival.

circuit1

A Matinée Group által immár nyolcadik alkalommal megrendezett tizenegy napos programsorozat egyedülálló Európában, sőt, talán a világon is: nincs még egy melegfesztivál, ahol ennyi zenei, kulturális és szabadidős program várná a szórakozni vágyókat. Habár az idei menetrend még nem alakult ki pontosan, de a tavalyi adatok eléggé meggyőzőek: a 20 zárt, illetve szabadtéri bulin körülbelül 70 000 vendég vett részt, és 60 nemzetközi dj pörgette a lemezeket.

A fergeteges esti bulik mellett viszont nappal sem fog unatkozni, aki a Circuitet választja: tematikus filmvetítések, izgalmas kiállítások, gondolatébresztő performanszok, beszélgetések, és természetesen Barcelonát – illetve a város LMBT történelmét – bemutató túrák is várják a látogatókat. A látogatók között rengeteg a külföldi, éppen ezért a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a turisták Barcelona városát is minél jobban megismerjék.

circuit

Ha pedig szellemileg már kellően edzettek vagyunk, a testünkről sem feledkeztek meg a szervezők: a DiR fitneszklub-hálózatnak köszönhetően a zumbától a bokszon át a strandröplabdáig rengeteg sportot kipróbálhatunk, de természetesen az edzőtermeik is rendelkezésre állnak. A sport – a képek tanúsága szerint – egyébként is fontos szerepet játszik a Circuit vendégeinek körében. Tekintve, hogy a fesztivált a nyár legforróbb időszakában, egy tengerparti városban tartják, ezért előbb-utóbb mindenkiről lekerül a felső, és tökéletesre gyúrt félmeztelen testek ezrei lubickolnak együtt egy medencében.

circuit-festival-barcelona-4

Apropó, medence: a Circuit Festival legfőbb attrakciója a Water Park Day, amely során egy minden földi jóval felszerelt vízi élményparkban múlathatjuk az időt. A Water Park Day már az első alkalommal is része volt a kínálatnak, és hét évvel ezelőtt egyedülálló nappali szabadidős programnak számított a melegfesztiválok világában. Szenzációs hangulatából azóta sem veszített – ezt a mellékelt videón is megnézhetitek.

Ha kedvet kaptatok Európa legjobb melegfesztiváljához, a nagy érdeklődésre való tekintettel azt ajánljuk, hogy mindenképpen időben foglaljátok le a repülőjegyeket és a szállást! Ezt a legkényelmesebben a Humen Travelnél, a Matinée Group egyetlen hivatalos magyarországi partnerénél tudjátok megtenni. Irodánk emellett a fesztivál hivatalos hazai jegyértékesítője is. Jegyek válthatók egy-egy bulira, de akár a teljes 11 napos időszakra is. A Humen Travel további barcelonai programokat is kínál, amelyhez magyar idegenvezetőt is biztosítunk, akihez bármilyen felmerülő kérdéssel fordulhattok az ott-tartózkodás során.

További információkat a jegy-, valamint a szállásfoglalásról a circuit@humenmagazin.com e-mail címen, valamint a +36 70 234 5507-es telefonszámon tudunk adni.

circuit@humenmagazin.com

+36 70 234 5507

logo_circuit_15

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Vatikán: Az ír népszavazás az emberiség veresége

Next post

Grönlandon is törvényessé vált az azonos neműek házassága