Hírek

Cher is beszállt az amerikai elnökválasztási kampányba

Javában zajlik az Amerikai Egyesült Államokban az előválasztás, amelynek keretében mindkét nagy párt, a Demokrata és a Republikánus is dönt arról, ki legyen az elnökjelöltje a novemberi választáson. Míg a republikánus oldalon Donald Trump hivatalban lévő elnöknek nincs komoly kihívója, addig a demokratáknál igen kiélezett a helyzet mintegy hatan-heten versengnek a párttagság kegyeiért.

Érthető hát, hogy minden támogatás jól jön a jelölteknek. Bizonyára így van vele Joe Biden, Barack Obama egykori alelnöke, aki mellett nem más, mint Cher állt ki egy Twitter-bejegyzésben néhány nappal ezelőtt.

 

 

Joe követett el hibákat, mint mindannyian, de hiszek benne, hogy őszinte, okos, civil elnök lenne, akinek nem kell beletanulnia a munkába” – olvasható a popdíva érvelése.

Először nem volt egyértelmű, Cher valóban támogatásáról biztosította e a 77 éves politikust, mindenesetre Biden köszönettel elfogadta a támogató szavakat és humorosan meg is jegyezte, hogy a héten épp Las Vegaszban jár, szívesen beugrik nyitószámként Cher valamelyik előadására.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb