Színes

Carole Baskin coming outolt

A PinkNews-nak adott videóinterjút Carole Baskin, aki Magyarországon elsősorban a Tiger King (Tigrisvilág) című Netflix dokumentum sorozatból ismert és számos mém, valamint GIF ihletője. A hölgy nemrég esett ki a Dancing with the Stars aktuális amerikai évadából és az LMBTQ online magazinnak egyebek mellett szívesen mesélt az LMBTQ közösséghez fűződő viszonyáról és meglepő kijelentést is tett.

Az 1980-as években egy pszichológus menyasszonya volt, aki kizárólag LMBTQ emberekkel foglalkozott. “Ez az az időszak volt, amikor tombolt a világban az AIDS, az emberek elveszítették a szeretteiket és ugyanekkor nagyon közel kerültem a közösség tagjaihoz” – mesélte.

Kislányként sokszor érezte úgy, hogy rossz testbe született. “Mindig nagyon fiús voltam… Nem voltak anyai ösztöneim, például nem babáztam. Úgy éreztem, van bennem valami, de nem tudtam megfogalmazni, mi az… Aztán a nyolcvanas években, az LMBTQ közösséggel találkozva rájöttem, hogy ugyanolyan gyengéd érzéseim vannak a nők, mint a férfiak iránt.

 

 

“Biszexuálisként tekintek magamra. Noha soha nem volt feleségem, ugyanúgy lehetett volna, mint férjem” – osztotta meg érzéseit a PinkNews-zal.

Természetesen Joe Exotic-ról is kérdezték. Szerinte mennyire reprezentálja a queer közösséget? “Úgy gondolom, hogy ő az egész emberiség közösségére nézve szégyen” – válaszolt Baskin. “Nem szexualitás kérdése, hogy az az ember deviáns abban, ahogy az emberi és állati életeket kezeli.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb