Hírek

Caitlyn Jenner többé nem támogatja Trumpot

Miután már két éve hangsúlyozza, hogy elégedetlen a Trump-kormánnyal, Caitlyn Jenner bejelentette, hogy nem támogatja többé az elnököt.

 

 

Mondjuk ideje volt.

A régóta nagy republikánus Jenner 2015-ben gyorsan az LMBTQ közösség ikonja lett, miután a Vanity Fair címlapján coming outolt transz nőként, ám ezt a szerepet gyorsan el is vesztette, miután Trumpot támogatta a 2016-os választások során. Elmondása szerint úgy gondolta, hogy Trump majd megfelelően fog kiállni az LMBTQ közösségért – írja a BuzzFeed.

Csütörtökön viszont így nyilatkozott a Washington Postnak:

“Sajnos tévedtem. A valóság az, hogy az elnök folyamatosan támadja a transz közösséget.”

“Most már tiszta, hogy ez a fajta politika egyenesen Trumptól érkezik, és ezeket akár aktívan, akár passzívan, de a republikánusok szankcionálják, akik továbbra is támogatják ezt a kormányzást. Megingott a belé – és beléjük – fektetetett hitem. Többé nem támogathatok olyan embereket, akik a közösségünk ellen dolgoznak.” – írta – “Nem támogatom Trumpot, muszáj tanulnom a hibáimból és továbblépnem.”

Jennernél minden bizonnyal a legutóbbi, elképesztően botrányos, transzok ellen szóló törvénykezés váltotta ki a felháborodást és kiábrándulást:

Donald Trump kormánya a transzneműek létezésének tagadására készül

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb