Hírek

„Buziskodás helyett jegyet kéne venni” – mondta az ellenőr a meleg Való Világ-szereplőnek

 

A reggeli rohanásban bárkivel előfordulhat, hogy a bérletét otthon felejteti, vagy épp nála van, csak pont aznap reggel járt le. Murphy törvénye, hogy az egyébként mindig megvásárolt bérlettel utazó ilyenkor biztosan beleszalad egy ellenőrzésbe. Ez történt a Való Világ nyolcadik szériájában játszó VV Zsolttal is, akinél az előző 6 havi bérlete is nála volt, a legfrissebb azonban ekkor már 9 órája lejárt. Elég bosszantó ilyenkor, hiszen az ember magát hibáztatja, amiért nem figyelt eléggé és a mindig megvásárolt bérlete ellenére most mégis megbüntetik, csakhogy jelen esetben az események innentől felháborító fordulatot vettek.

A 133E jelzésű buszon az ellenőr minősíthetetlen stílusban, személyeskedő megjegyzések közepette töltötte ki a papírokat, és ekkor hangzott el a címben idézett mondat:

„A buziskodás helyett jegyet kéne venni.”

Amikor VV Zsolt teljesen joggal jelezte, hogy panaszt fog tenni a viselkedése miatt, az ellenőr elintézte annyival, hogy úgyis neki fognak hinni. A jelek szerint tényleg ez történt, a közlekedési vállalat eddig érdemben nem reagált a történtekre.

Aki a felháborodását kifejezné a BKK Facebook oldalán azzal, hogy a cég értékelését egyesnek minősíti, ne fáradjon. Az elektronikus jegyrendszer hibáit jelző, gimnazista etikus hacker meghurcolása után a cég megítélésén már nincs tovább hová rontani.

 

Sziasztok! KÉRHETNÉK EGY MEGOSZTÁST?
OLYAN EMBEREKET KERESEK AKIK 2017.07.25. 9:15 ÓRA KÖRÜL A 133E- BUSZON UTAZTAK ÉS …

Közzétette: VV Zsolt – 2017. július 28.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin