HírekPride

Büszke kerti törpék dühítettek fel egy brit vásárlót

Nem mindig felvonulásokra vagy a házassági egyenlőségre van szükség ahhoz, hogy a homofóbok megrökönyödjenek. Néha olyan „apróság” is felbosszanthja őket, mint a szivárványzászlót tartó kerti törpe.

Egy angol áruház, az Asda dolgozóinak speciális esettel kellett megküzdeniük a minap, amikor egy férfi arra panaszkodott, hogy a szivárványszínű kerti törpéket sértőnek találja – számol be róla a Gay Star News.

 

 

Az ott dolgozók elmondása szerint a férfi kiabálni kezdett velük, amit később a rendőrség is megerősített, akiket időközben a helyszínre hívtak. A névtelenségbe burkolózó vásárló panaszáradatot zúdított az eladókra, mondván: a kerti törpéknek nincsen szexuális orientációjuk, és ennek feltételezése a szivárványzászlókkal nagyon is sértő.

Természetesen az üzletben nem tűrik az ilyesfajta agressziót az alkalmazottak ellen, ezért a rendőrség is felszólította a férfit a távozásra.

A szivárványsapkás kerti törpék azonban nem számítanak újdonságnak, hiszen egészen 2017 óta teszik színessé az üzletet nyaranta, hogy ezzel is kifejezzék támogatásukat a pride rendezvények iránt.

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés