Színes

Büszke a leszbikus édesanyjára A galaxis őrzőinek sztárja

Dave Bautistát a legtöbben A galaxis őrzői filmekből ismerik, ő kelti életre ugyanis a Marvel-moziuniverzumban Drax, a pusztító karakterét. A korábban pankrátorként is működő Bautista az Instagramon szivárványos pólóban biztosította támogatásáról a leszbikus édesanyját. A színész azt írja, mindig is büszke volt az édesanyjára.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Super Duper Fly (@davebautista)

 

A családja miatt Bautista többször is felszólalt az elmúlt években, amikor az LMBTQ embereket támadták. A fülöp-szigeteki felmenőkkel bíró színész elítélte, amikor a politikusnak állt egykori bokszoló, Manny Pacquiao a Bibliára hivatkozta azt mondta, halált érdemelnek a melegek.

De akkor is az édesanyja védelmére kelt, amikor 2019-ben egy püspök arra szólította fel a katolikusokat, hogy ne ünnepeljék a pride hónapot, mert az LMBTQ közösség káros hatással van a gyerekekre. Ekkor Bautista ezt írta a Twitteren:

„Az anyám leszbikus. Azt hiszem, én egész jól alakultam. Ő pedig olyan tevékenységeket választott, mint a hajléktalanok és a mentális betegségekben szenvedők segítése. Elismerem, hogy nem vagyok tökéletes, de legalább sose voltam egy ítélkező képmutató. Biztos vagyok abban, hogy maga nem a legtöbb katolikus nevében beszél. Szép napot!”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb