Gasztro

Budapesten nyitott meg Európa első Jamie’s Pizzeriája

December 12-én történelmet írt a budapesti Gozsdu Udvar, hiszen megnyitotta kapuit Európa első Jamie’s Pizzeriája előtt!

A nyitás pillanatai

A Madách sétánynál, Király utca 13-as szám alatt található pizzázó nagyszerűen fogja egybe mindazt, amit Jamie Oliver képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült kovászos pizzák, könnyű, de kreatív saláták, kemencés tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik egy kis adag pizzát és kis adag salátát tartalmaznak.

hirdetés

A Jamie’s Pizzeria egy laza, elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a pizzatésztát. Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgoznak. Sőt, minden alapanyagot Jamie élelmiszerminőséget garantáló csapata fogad el. Az alapanyagok tiszták, vegyszer és antibiotikum mentesek és fenntartható forrásból származnak. Az állatokkal való méltó bánásmód itt alapkövetelmény.

Végül, de nem utolsó sorban a pizzeria nyitás mellett online rendelés formájában a házhoz szállítás is beindul január végétől.

Previous post

Formás hátsók a fa alatt

Next post

Homofób gyűlölködő írás miatt megbüntették a Magyar Hírlapot