Hírek

Budapest Pride – Elindult #azénüzenetem karácsonyi kampány

Küldjetek üzenetet, adjatok reményt!

Az együttérzés és odafigyelés jegyében csatlakozzatok kampányunkhoz, üzenjetek azoknak, akiknek az ünnepek nem a felhőtlen családi együttlétről szólnak.

Az LMBTQ közösségen belül, de azon kívül is, sokak számára ez az időszak feszültséggel, félelemmel telik. Szeretnénk, ha veletek együtt minél többen osztanák meg támogató üzenetüket az ünnepi időszakban, hogy erőt adjunk másoknak, bátorítsuk azokat, akik egyedül érzik magukat. Készítsetek egy képet, vagy videót egyénileg, munkahelyi csapatoddal, barátokkal, családdal, írjatok egy rövid üzenetet, és osszátok meg a saját közösségi oldalaitokon! A posztoláshoz használjátok a #azénüzenetem #nemvagyegyedül hashtageket.

Az LMBTQ emberek életében fokozottan jelen van a kényszerű titkolózás, az önelfogadás hosszú folyamata, a kirekesztettség érzése, a bántalmazás és önbántalmazás, a szenvedélybetegségek és a szorongás. Ezért tartjuk fontosnak, hogy minél többen csatlakozzatok az #azénüzenetem kampányhoz, és segítsetek azoknak, akiknek nem lehet boldog a Karácsony.

Kampány időtartama: 2017.12.20 – 12.27.

Budapest Pride

Previous post

Filmajánló - Kaotikus karácsony

Next post

GIF-ekkel a melegebb karácsonyért - A Planetromeo új szintre emeli a karácsonyi üdvözlőlapokat