Lifestyle

Budapest Nightlife Awards – Szavazz a legjobb melegbarát helyre!

Többször írtunk már arról, hogy az LMBTQ közösség helyzete Magyarországon egyáltalán nem olyan rossz, mint ami a közhangulatból következne. Nyilván távol áll még az ideálistól, csak közben hajlamosak vagyunk nem észrevenni az előremutató jeleket, amik itt vannak az orrunk előtt.

 

 

A hazai társadalom egyre toleránsabb LMBTQ témában, még ha a változás üteme nem is szembetűnő, a tendencia mégis egyértelmű. A vállalkozások egyre gyakrabban ismerik fel a közösség vásárlóerejét, a pink money jelentőségét, és nyitnak feléjük. Nem elhanyagolható katalizátor, hogy ahogy egyre népszerűbb Magyarország és Budapest a külföldi turisták körében, a pink marketing felbukkanása itthon is egyre természetesebb lesz, ez pedig a közösség láthatóságával és a vállalkozások társadalmi felelősségvállalásával együtt hozzájárulhat egy toleránsabb társadalomhoz.

És máris itt a következő előremutató kezdeményezés. A 2017-es Budapest Nightlife Awards keretében Budapest éjszakai életének szereplői versengenek a legjobbnak kijáró díjért. A 12 kategória között (legjobb bár, romkocsma, koncert-helyszín, stb.) magától értetődő módon a legjobb melegbarát hely kategóriájában is megmérkőznek a szórakozóhelyek. Külön öröm számunkra, hogy a Humen Media Group lehet a kategória névadó szponzora.

A díjakat internetes szavazás alapján ítélik oda, amit a BPNA’17 honlapján lehet megtenni január 30-ig.
A szavazáshoz kattints IDE!

Közel 100 hely nevezett a tavalyi versenyre, akkor több mint 10 ezer szavazatot adott le a közönség. A szervezők idén ennek a duplájára számítanak. Február 2-án este ingyenes díjátadó koncert és buli keretében  hirdetnek majd eredményt az Akvárium klubban.

 

Heineken Budapest Nightlife Awards

Egy kis ízelítő a fővárosi éjszakai életből! Szavazz és döntsd el te, hogy melyek Budapest legjobb éjszakai helyei! www.bpna.hu

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb