Hírek

Budapest LMBTQ helyei ismét minket várnak!

A koronavírus miatti vészhelyzetnek Magyarországon szerdától hivatalosan vége, így az elmúlt három hónapban javarészt vendégek nélkül búslakodó szórakoztatóipari egységekbe is újra visszatér az élet. Tegyünk róla mi is!

A bárok és a szaunák hamarabb kinyithattak, de míg a bárok, mint például a Why Not Café és a Why Not Bistro először csak teraszaikat nyithatták meg, addig ugyanezzel a kizárólag zárt térben üzemelő szaunáknak és a bárok belső részeinek egy ideig várniuk kellett.

Mostmár akár kedvenc budapesti szaunáinkban is “kiereszthetjük a fáradt gőzt”, hiszen a Magnum Szauna és a Szauna 69 is befűtötte a kabinokat és a jacuzzikban is újra buzog a víz.

De a jó hírek itt nem érnek véget, hiszen táncolni is újra mehetünk! Az AlterEgo ma estétől minden pénteken és szombaton zenével és transzvarieté show-val vár, a Crush esténként Live DJ-vel szórakoztat és a bulisorozatok is hamarosan újult erővel térnek vissza. Elsőként a Garcons jelentkezik egy szabadtéri helyről, nyári rezidenciájukról, a Le Bistróból július negyedikén szombaton.

Kalandra fel, Budapest vár!

 

Fotó: Pink Budapest

 

Previous post

Nyálcsorgató – Az egykori fiúcsapat meleg tagja

Next post

Büszkének és szabadnak érzi magát a coming outoló profi kosaras