Gasztro

Buda sem maradhat ki a jóból: megnyílt a Spíler Buda

Kedvenc belvárosi éttermeink, a Spíler Original & Shanghai Pest után Budát is meghódítja: megnyitotta kapuit a Spíler Buda a MOM-ban. Hogy a Gozsdu-udvar és a marbellai beach után milyen életérzést csempész a Spíler a budai hegyek közé? A rock, a csillogás és természetesen a finom ételek és italok innen sem hiányozhatnak. Gyere, megmutatjuk, mi minden vár rád ezen az exkluzív helyen.

Rock, féktelenség, bőr, finom anyagok, csillogás, lükető hangulat, ütős zene, a legjobb alapanyagokból készült ételek, szenzációs új borok és merész koktélok – ezekre biztosan számíthatsz a Spíler Budában, ahol nem aprózzák el a vendégek kényeztetését.

Ahogy a belvárosi Spílerekben is bárki, aki betért, megtalálhatta számításait, úgy a Spíler Buda is széles célközönséget szólít meg. A környéken lakókon túl az üzletemberek, a MOM-ban vásárlóútjukon lévő shoppingolók, a szerelmespárok, az egyedülállók és a családosok is magabiztosan foglalhatnak helyet a Spíler asztalainál, hiszen az étterem étel- és italkínálata a legkülönbözőbb igényű vendégeket is kielégíti. A Spíler új színt visz a város budai oldalára, és úgy hisszük, hamarosan olyannyira megkerülhetetlen pontja lesz Budának, hogy el sem fogjuk majd tudni képzelni, eddig hogyan is élhettünk nélküle.

Kezdjük mindjárt az új egység bemutatását a lenyűgöző étlapjukkal, amelyen találkozunk néhány olyan tétellel, amiket a belvárosi Spílerben már kipróbáltunk és megkedveltünk. Külön szót érdemelnek az isteni kézműves hamburgereik – a Spíler sosem áll le a kísérletezéssel, egyre finomabb és ellenállhatatlanabb burgerekkel rukkolnak elő. Az olasz konyha rajongóinak sem kell csalódniuk: gusztusos és rusztikus pizzával várnak minket, a diétájukra kínosan ügyelőknek pedig a salátájukat ajánljuk. A húsimádók sem távoznak majd üres gyomorral: a város egyik legerősebb steak-választékával ugyanis itt találkozhatunk.

A remek falatok után könnyen megszomjazunk, de szerencsére a budai Spílerben is van mivel csillapítani a szomjunkat. Lenyűgöző borlapjukon nemcsak hazai, hanem az újvilág, azaz Ausztrália, Kalifornia, Új-Zéland és Dél-Afrika legkülönlegesebb boraival is találkozhatunk. A Spíler Buda nemcsak a marbellai Spíler Beach Club jól bevált koktéljait hozta el legújabb fővárosi helyükre, de a sörpártiakra is gondolva egy gondosan és bőkezűen válogatott sörkollekcióval visznek minket kísértésbe.

Mielőtt megrettennél, hogy a fantasztikus étel- és italkínálat megkóstolásáért mélyen a pénztárcádba kell nyúlni, megnyugtatunk: a Spíler ár-érték arányára nem lehet panaszunk.

A Spíler Buda elragadó hangulatú, egyedi designú éttermében még nagyobb kedvvel és étvággyal harapunk bele az ételünkbe. A hely legfeltűnőbb pontja a hatalmas piros bárpult, amely biztosan magára vonja majd a te figyelmed is. Amíg az ételedre vársz, azt is meglesheted, hogyan készülnek a finomságok a Spíler látványkonyhájában. Az étterem hatalmas üvegablakainak köszönhetően szinte úszik a fényben, ezért is mertek a hely kialakításakor sötétebb színeket is használni.

A design Bara Ákos nevéhez fűződik, aki már a marbellai Spíler tervezésében is részt vett, tehát a kisujjában van a Spíler-életérzés.  Rengeteg izgalmas és minőségi anyag találkozik a budai étteremben is – valódi gránit, kézi kerámia, tömör fa –, na és persze a dekorációt sem aprózták el: vintage gitárok és dobszerkók vesznek körbe, miközben a fantasztikus ízek harmóniáját élvezed.

A Spíler nyitvatartása lehetővé teszi, hogy itt kezdjük és akár itt is fejezhessük be a napunkat. Reggelivel is készülnek, így akár a munkahelyünkre menet is betérhetünk ide, vagy ha sietősebb a dolgunk, kérhetünk akár elvitelre egy high-end speciality kávét és egy kézműves péksüteményt, amit útközben is elfalatozhatunk.

Ebédidőben a standard étlap mellett házias ételeket is választhatunk, ha pedig üzleti partnerünkkel érkezünk, az üzleti express ebédmenü a legjobb választás.

Munka után is itt a helyünk, hiszen vacsoraidőben is remekül tudjuk csillapítani az étvágyunkat. Ilyenkor az ételek mellé már nyugodtan megkóstolhatjuk bámulatos borkínálatuk egynéhány tételét, vagy akár koktélozhatunk is.

A Spíler Buda nemcsak az esti baráti összejövetelek számára alkalmas helyszín, de akkor is érdemes betérned ide, ha a hétvégi bulik előtt alapozni szeretnél.

Képzeld el, hogy miközben egy pikáns ízvilágú koktélt vagy egy testes vörösbort fogyasztasz, Lenny Kravitz, Axl Rose, Amy Winehouse vagy éppen Lana Del Rey számai csendülnek fel, amelyek az egyedi berendezésnek köszönhetően egészen varázslatos hangulatba hoznak.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy ami Pesten működött, Budán sem vall majd kudarcot. Spíler Buda, isten hozott a város másik oldalán!

Tegdes Péter

A Spíler Budát már a www.spiler.co honlapon is megtalálod!

FRA EU post inject banner
Previous post

Nagy karácsonyi csúnyapulcsikörkép

Next post

Most akkor mennyire meleg az állatvilág?