Hírek

Bruce Jenner nemet vált

A Kardashian nővérek mostohaapja (édesanyjuk, Kris második exférje), Bruce Jenner nőként szeretne élni a továbbiakban. “Végre boldog, és a családja is elfogadja a döntését” – nyilatkozták a családhoz közel álló források.

Bruce Jenner

Bruce külsején apróbb változások történtek a média eddigi híradásai szerint: megnövesztette a haját, festi a körmét és plasztikáztatta az ádámcsutkáját. Egy másik családi ismerős ezzel kapcsolatban a következőket mondta a People magazinnak: “Nagyon okosan és tisztelettel eszközölte ezeket a változásokat. Ahelyett, hogy mindenkit sokkolt volna, lassanként változott, és így a családjának volt ideje hozzászokni az új külsejéhez és az életviteléhez.”

Ez utóbbi vélemény már némileg problémás. Ha figyelembe vesszük, hogy micsoda mély és erőteljes lelki folyamat lehet valakinek az, hogy végre önmaga lehet, akkor talán nem kéne arra kényszeríteni az illetőt, hogy közben a környezete igényeihez alkalmazkodjon – tekintve, hogy már egészen eddig is pontosan ezt tette -, és az ő érzékenységükhöz mérje önazonosságának megélését.

Itt kell megjegyeznünk azt is, hogy a család hírnevének köszönhetően természetesen minden hozzátartozót megrohamoztak az újságírók; meglepően kevesen kérdezték magát Bruce Jenner-t. Kim Kardashian a következőket mondta: “Azt hiszem, hagyom, hogy mindenki kíváncsi legyen, és úgy gondolom, erről az ő dolga beszélni. Bruce-nak a saját szavaival kell elmesélnie a történetét. Mindenki különböző dolgokon megy keresztül az életben, és minden bizonnyal Bruce is meg fogja velünk osztani a történetét, ha úgy érzi, itt az ideje.

A történet nyilvánosság elé tárása pedig nem is akárhogyan fog történni. Bár még se címe, se bemutatási dátuma nincsen, Bruce átváltozását az E! csatorna fogja dokumentálni egy valóságshow keretében, ha minden igaz.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb