Hírek

Börtönbe küldené a csókolózó férfiakat egy politikus

“Obszcén viselkedésnek” nevezte két férfi csókját egy brazil politikus. Hozzátette, aki ilyesmit követ el – tehát férfi létére férfit, nő létére nőt csókol szájon -, börtönben lenne a helye.

Coronel Tadeu, São Paulo szövetségi állam helyettes vezetője, egyben a jobboldali-konzervatív Szociál Liberális Párt politikusa egy Twitter-bejegyzésben adott hangott magvas gondolatainak.

A bejegyzéshez egy 2018 januárjában készült fénykép is társult, amelyen két férfi éppen csókot vált – de nem csak ez érdekes a felvételen, hanem a párra nevetve tekintő, a háttérben ülő idősebb úriember is. Ő nem más, mint Brazília volt elnöke, Luiz Inácio Lula da Silva, akinek a helyét idén januárban a büszkén homofób Jair Bolsonaro került.

 

 

Olyan elnököt szeretne, aki elítéli az obszcén viselkedést, vagy olyant, aki művészetnek tekinti?” – olvasható a posztban.

Nem tudni mi van a brazil jobboldali politikusokkal, de Jair Bolsonaro elnök néhány nappal ezelőtt egymásra vizelő férfiakról tett ki bejegyzést. A szándék persze közös: az LMBTQ közösség ellen hergelni a közvéleményt kiragadott pillanatokkal.

 

Egymásra pisilő férfiakról osztott meg videót Brazília homofób elnöke

 

Previous post

Újabb afrikai országban törölhetik a homoszexualitás büntethetőségét

Next post

„Mind a három nőben ott a motiváció a kitörésre” - Buda Flóra Anna kisfilmje nyerte az LMBTQ díjat a Berlinalén