Hírek

Börtön várhat a férfira, aki orvosnak adta ki magát, hogy bepasizhasson

Nicholas Brett Delaney csalás vádjával bűnösnek találtatott és börtönbüntetéssel nézhet szembe, miután kiderült, hét hónapon keresztül végzett orvosi diploma nélkül orvosi tevékenységet két Brisbane-i kórházban. A 25 éves ausztrál fiatalember Dr. Nick Delaney-nak adva ki magát nyert felvételt a Lady Cliento Gyermekkórházba, valamint a Ronald McDonald Házba és bejutott olyan zárt helyiségekbe, valamint információkhoz, ahova csak az alkalmazottaknak, tehát szakembereknek van jogosultságuk.

Kihallgatásán Delaney elmondta, előbb-utóbb megosztotta volna kollégáival kis titkát, de annyira megszerette őket a május és november közötti időszakban, hogy nem volt szíve hozzá. Végül abból az egyszerű okból kifolyólag bukott le, hogy alapvető orvosi kifejezéseket sem tudott helyesen használni és megfelelően kiejteni.

A férfi hozzátette azt is, hogy elsősorban ismerkedni, új párt találni szeretett volna, méghozzá egy férfi személyében. Hogy pontosan miért gondolta azt, hogy majd pont ezzel a módszerrel és pont ezen a két helyszínen jár sikerrel, az sajnos nem derül ki. Mindenesetre helyzetét szemmel láthatóan nem veszi elég komolyan. Első bírósági tárgyalása napját például el is kellett halasztani, mivel védőügyvéd nélkül jelent meg. A bíró figyelmeztette, szedje össze magát, ugyanis az elkövetett vétségekért akár börtönbüntetés is kiszabható rá.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin