Hírek

Bombával tisztította volna meg iskoláját a melegektől egy amerikai tinédzser

Rendőrök tartóztatták le október 18-án Jonathan Logan-Guy Radfordot, a dél-karolinai Byrnes High School tanulóját, miután bombatámadással és lövöldözéssel fenyegetőzött. Célja többek között az iskola LMBT közössége volt.

 

Jonathan Logan-Guy Radford

 

A 18 éves fiatalember egyáltalán nem rejtette véka alá terveit. Twitter-üzenetet posztolt – bár álprofiljából: “A végső megtisztulás minden nem-kereszténytől és nem-heteroszexuálistól ma reggel 8:10-kor lesz a James F Byrnes középiskolában.

Sőt e profilról egy osztálytársának közvetlen üzenetet is küldött: “Ahogy azt már mondtam, láttalak téged és a barátaidat az iskolában. Tudok róla, hogy az LMBT közösséghez tartoztok és én gyűlölöm az LMBT közösséget. Úgyhogy azt tervezem, hogy ma reggel mindenkit felrobbantok és agyonlövök, aki nem heteroszexuális, vagy keresztény.

Az üzenetet olvasó osztálytárs azonnal jelentette a kapott üzenetet, a nyomozóhatóság pedig az IP cím alapján könnyedén beazonosította Radfordot. Letartóztatták, telefonját lefoglalták. Az eljárás ellene jelenleg is folyik.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb