Hírek

Boldog születésnapot, Alterego!

Szinte hihetetlen, de 10. születésnapjához érkezett az Alterego, ahol meleg fiúk és heteró barátnőik generációi bulizták már végig a péntek és szombat éjszakákat. Közel 1100 felejthetetlen estén és ugyanennyi emlékezetes showműsoron vagyunk túl több mint félmilliós vendégsereggel.

Remek DJ-k fordultak meg a lemezjátszó mögött, és a rezidens DJ-k mellé is mindig kerülnek újak. A Transzvarieté az elmúlt években hol szűkült, hol bővült, de a mostani felállás kivételes társulatot tükröz Lady Dömper vezetésével, aki az Alterego arcaként és a hétvége házigazdájaként önmagában Budapest legendájának számít és vannak páran – nemcsak melegek! –, akik szinte kizárólag az ő éjfél utáni sziporkái miatt látogatnak le.

Az Alterego, amely Budapest egyetlen stabil lábakon álló, büszkén vállalt belvárosi meleg szórakozóhelye, nemcsak a bulikra, de kicsit a mindennapjainkra is figyel. Rendszeresen támogatja az AIDS Tanácsadó Szolgálatot és egyéb szervezeteket, amelyek jelen vannak fővárosunk LMBTQ életében.

A Dessewffy utcai szórakozóhelyre nemcsak a magyarok járnak, de a legtöbb külföldi és hazánkba turistaként érkező meleg is. El is fér mindenki, hiszen a négy bárpult mellett két tánctér is a vendégek felhőtlen örömét és kikapcsolódását szolgálja, a minden héten előforduló italakciókról nem is beszélve.

A fantasztikus születésnapi hétvégére két sztárfellépővel is készülnek a szervezők. Pénteken, a 10. születésnapi show után a hihetetlen hangú Veres Mónika, Nika lép fel, majd a nagyteremben pop, dance, R’n’B zenék, a kisteremben pedig Retro Buli lesz.

A különleges hétvége természetesen szombaton folytatódik. Az Alterego legkedveltebb sztárfellépője, Wolf Kati tér vissza a színpadra. Az este folyamán szintén két teremben bulizhatnak a vendégek, a nagyteremben a legjobb dance, elektro és pop zenékre, a kisteremben pedig Zoltán Erika jubileumi nagykoncertjének after partyja lesz, ahol a vendégek Erika legnagyobb slágereire és egyéb popzenéire bulizhatnak. Akik Zoltán Erika-koncertjegy felmutatásával érkeznek, azoknak szombaton ingyenes a belépés.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb