Itthon

Boldog István már a Pride betiltásáról fantáziál

képernyőfotó: Mezőtúri Városi Televízió

 

Közel félórás interjút készített a Mezőtúri Városi Televízió a Fidesz országgyűlési képviselőjével, Boldog Istvánnal. Többek között a legutóbbi alaptörvény-módosításról is beszélt, amelybe a kormánypártok belevésték, hogy az anya nő, az apa férfi; hogy védik a gyermek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, valamint hogy biztosítják a Magyarország alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelésben való részesülését.

„Én bizakodó vagyok, hogy az alaptörvénynek ez a passzusa ez azt is jelenti, hogy mostantól a Pride-ot Budapesten nem lehet olyan körülmények között megtartani, ahogy eddig tették, hogy a főváros legszebb főutcáján végigvonulnak a magamutogató emberek.”

„Mindenki olyan ferde hajlamú, amilyen akar, én tőlem lehet 200 gender is otthon, a hálószobájában. De kint az utcán, a gyermekeinknek mutogatva magát, meg másoknak, ezt nem!”

„A saját falumban is vannak olyanok, akik homoszexuálisak, beszélünk is egymással, ha segítséget kér, segítek is neki, de ő soha nem szokta magát mutogatni, meg Pride-ra járni, hogy mutogassa, hogy ő egy más ember.”

 

Boldog reméli, hogy ezek után már nem tudja tovább se az Európai Unió, se az ellenzék „az LBTQ-propagandával fertőzni” a gyermekeket.

A politikus már régóta hadakozik a Pride és az LMBTQ-jogok ellen, ennek ellenére évek óta nem tudja megtanulni, hogy mi ellen is küzd: tavalyi online fogadóóráján is következetesen LBTQ-ról beszélt.

Az eredetileg mezőgazdasági gépszerelő Boldog képviselői mentelmi jogát idén áprilisban az országgyűlés felfüggesztette bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt. Az ügyészség ugyanis gyanúsítottként hallgatta ki egy korrupciós ügyben: a gyanú szerint választókerületében társaival olyan hálózatot épített ki, amin keresztül hatalmukkal visszaélve befolyásolták, hogy mely települések jussanak uniós fejlesztési támogatáshoz és ezért vállalkozóktól jogtalan előnyt kapott.

 

 

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb