Itthon

Boldog István már a Pride betiltásáról fantáziál

képernyőfotó: Mezőtúri Városi Televízió

 

Közel félórás interjút készített a Mezőtúri Városi Televízió a Fidesz országgyűlési képviselőjével, Boldog Istvánnal. Többek között a legutóbbi alaptörvény-módosításról is beszélt, amelybe a kormánypártok belevésték, hogy az anya nő, az apa férfi; hogy védik a gyermek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, valamint hogy biztosítják a Magyarország alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelésben való részesülését.

„Én bizakodó vagyok, hogy az alaptörvénynek ez a passzusa ez azt is jelenti, hogy mostantól a Pride-ot Budapesten nem lehet olyan körülmények között megtartani, ahogy eddig tették, hogy a főváros legszebb főutcáján végigvonulnak a magamutogató emberek.”

„Mindenki olyan ferde hajlamú, amilyen akar, én tőlem lehet 200 gender is otthon, a hálószobájában. De kint az utcán, a gyermekeinknek mutogatva magát, meg másoknak, ezt nem!”

„A saját falumban is vannak olyanok, akik homoszexuálisak, beszélünk is egymással, ha segítséget kér, segítek is neki, de ő soha nem szokta magát mutogatni, meg Pride-ra járni, hogy mutogassa, hogy ő egy más ember.”

 

Boldog reméli, hogy ezek után már nem tudja tovább se az Európai Unió, se az ellenzék „az LBTQ-propagandával fertőzni” a gyermekeket.

A politikus már régóta hadakozik a Pride és az LMBTQ-jogok ellen, ennek ellenére évek óta nem tudja megtanulni, hogy mi ellen is küzd: tavalyi online fogadóóráján is következetesen LBTQ-ról beszélt.

Az eredetileg mezőgazdasági gépszerelő Boldog képviselői mentelmi jogát idén áprilisban az országgyűlés felfüggesztette bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt. Az ügyészség ugyanis gyanúsítottként hallgatta ki egy korrupciós ügyben: a gyanú szerint választókerületében társaival olyan hálózatot épített ki, amin keresztül hatalmukkal visszaélve befolyásolták, hogy mely települések jussanak uniós fejlesztési támogatáshoz és ezért vállalkozóktól jogtalan előnyt kapott.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb