Divat

Bohókás darabok szélesvászonra – Filmes divattúra Paksi Évivel

Ha lehet ilyet mondani, és más kollégáim nevében is beszélhetek, a színész Ivanics Tamás a stylistok álma. Szinte gyerekjáték az öltöztetés, amikor valaki ennyire nyitott, érdeklődő és befogadó. Tomi épp az Átrium Színház egyik darabjában próbálja Gábriel arkangyal szerepét Alföldi Róbert egyik partnereként. A fiatal színész szereti a komoly, férfias megjelenést, de miután a bohókásabb daraboktól sem riad vissza, így bármilyen izgalmas és vakmerő szettre rá lehet venni. Elvittem hát a Művész moziba, az őszi Humen Fesztivál egyik legfontosabb helyszínére, hogy megmutassuk nektek a Szputnyik új kollekcióját.

 

 

Tomi első szettje egy basic rövid farmernadrág, a hozzá választott ing viszont cseppet sem az! A vidám chiliminta uralja az outfitet, egy csipetnyi komolytalansággal mókássá téve azt. A magam részéről egyáltalán nem kedvelem a rövid ujjú ingeket, sőt… de ettől azok még nem szűnnek meg létezni. Eseményekre szóba sem jöhet! Egy mozi, vagy baráti vacsora alkalmával azonban jól is elsülhet egy-egy vicces darab. Az i-re a pontot pedig a képen látható vintage Dr. Martens félcipővel tettük fel.

Chilis ing: 5590 Ft

Farmersort: 5990 Ft

Dr. Martens: 19.990 Ft

 

 

Nagy kedvencünk volt a WARNING feliratú strandnadrág, a hozzá illő horgászsapka pedig azonnal megragadta a tekintetemet, miközben a Szputnyikot jártam Tomi outfitjeit kutatva. Arra gondoltam, hogy ebben elengedném őt egy nyári fesztiválra, aminek, mint tudjuk, alapkelléke egy jó bakancs. A jelenlegi helyzetben, fesztivál híján a strandon mutathatja meg új szerzeményeit, természetesen bakancs nélkül. Az általam választott póló felirata pedig különösen fontos mindannyiunk számára, amely így szól: BAGS – The deadliest predator in the ocean is a man made problem, azaz: ZACSKÓK – Az óceán leghalálosabb ragadozója egy ember alkotta probléma.

Warning strandnadrág: 8.990 Ft

Warning horgászsapka: 6.990 Ft

Bags feliratú póló: 5.990 Ft

Bakancs: 14.990 Ft

 

 

Tomi nem csupán a színházi, de a filmes világot is szeretné meghódítani, így nem meglepő, hogy megtetszett neki ez a fekete ing a kamera-, illetve kazettamintákkal. Ezt megfűszerezve pedig stílusosan egy „szünet” feliratú pólóval egészítettem ki a felsőruházatát, és bár ebből keveset láttok, de Tomi nadrágja egy boyfriend stílusú, ülepes nadrág a csizmájába tűrve.

Fekete mintás ing: 5.590 Ft

Pause feliratú póló: 5.990 Ft

 

 

Egy csepp kulisszatitok: Tomival azon tűnődtünk a fotózás szüneteiben, hogy mennyire nem használjuk ki a gardróbunk tartalmát, gyakran hordjuk már megszokott, kedvenc ruháinkat, ezért kitaláltunk egy közös játékot – ha nem is napi szinten, de küldünk egymásnak egy képet az aznapi outfitünkről.

Találkozzunk a Humen Fesztiválon – kíváncsian várom, ti mit vesztek fel!

Paksi Éva

Instagram: @paksievastylist

A ruhákat köszönjük a Szputnyik Shopnak.

Stylist: Paksi Éva

Fotó: Bielik István

Modell: Ivanics Tamás

A helyszínért köszönet a Művész Mozi és a Budapest Film csapatának.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb