Kultúra

Biszexuálisként tér vissza Dracula

Az évekkel ezelőtt fellobbanó, ám igencsak hosszan tartó vámpírkultusz után újra visszatérnek vérszívó hőseink, mégpedig egy a BBC és Netflix felületén vetített sorozat keretein belül, amelyben a legendás grófé, Draculáé lesz a főszerep.

 

Claes Bang Draculaként

 

A Dracula a BBC egy másik sikersorozatának, a Sherlock készítőinek – Mark Gatiss és Steven Moffat – kezeiből kerül ki 2020-ra. A vérszomjas vámpírt a dán színész, Claes Bang kelti életre, aki ezúttal a készítők elmondása szerint nem csupán a nőket helyezi étlapjára. Több jelenetben is bepillantást nyújtanak nekünk, ahogy a gróf a nők mellett a férfiakat is elcsábítja – írja a The Sun.

„Ennek a Draculának eléggé széleskörű ízlése van. Nem csak mélyen dekoltált ruhába bújt nők szerepelnek majd az áldozatai között. Dracula sosem tett különbséget az emberek közt, mióta meg tudja mondani a különbséget a nemek között. A grófot az étvágya hajtja, és természetesen olyan embereket is megkörnyékez, akiket érdekesnek talál”

– nyilatkozta a karakterről Mark Gatiss, forgatókönyvíró.

Bár még hónapokat kell várnunk, hogy a biszexuális vámpír bűvöletébe kerüljünk, máris megérkezett az első előzetes, amelyben Dracula egyik fiatal áldozatával is találkozunk.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb