Életmód

Biszexuálisként bújt elő Will Smith lánya

A tizennyolc éves Willow Smith énekesnő édesanyjával és nagymamájával vett részt egy televíziós talkshowban, ahol kamerák előtt vallotta be: ugyanúgy szereti a nőket, akárcsak a férfiakat.

Willow és Jada Pinkett Smith utóbbi édesanyjával karöltve vitatták meg álláspontjukat a poligámiáról és a nem hagyományos párkapcsolatokról, amikor Willow talán a legszemélyesebb érvet hozhatta fel, amire a lehető legkellemesebb reakciót kapta családjától – számol be róla a Gay Star News.

 

Unconventional Relationships: Can Multiple Partners Work?

Jada, Gammy and Willow explore alternatives to conventional marriage as they meet a “throuple” – 2 women and a man in a three-way romantic relationship….

 

Akad egy gondolat, ami teljesen megrémiszti az embereket. Az érzés, hogy az az ember, akit szeretsz, beleszeret valaki másba. Ez a bizonytalanság és félelem teljesen felemészt minket. De a bizonytalanság és a félelem olyasvalami, amelyeken túl kell tennünk magunkat és a segítségükkel fejlődnünk kell. Valami újjá kell alakítanunk azt az érzést, ami segít abban, hogy szabadabban szerethessünk. Szerintem a monogámia valójában meggátol abban, hogy elsajátítsuk ezeket a képességeket. Nekem személy szerint csakis férfiakra és nőkre van szükségem.

Kijelentése után édesanyja, Jada olyan szavakkal fogadta, melyet sok LMBTQ-gyermek megirigyelhetne, és boldog lenne, ha legalább hasonlót hallana a szüleitől: „Figyelj, ismersz engem, Willow, csak csináld azt, ami boldoggá tesz téged.

hirdetés
Previous post

Vilmos herceg teljesen rendben van vele, ha egyik gyermeke meleg lesz

Next post

Sting: Egyedül a színpadon – Élet a Police után