Kultúra

Biszexuális Pókembert szeretne a Sony

Tom Holland már a tavalyi évben megemlítette, hogy szeretne látni egy meleg Pókembert. Egy interjú során beszélt arról, hogy igazán nagy lépés lenne, ha ilyen karaktert alkotnának a készítők. Nos, úgy tűnik, a Sony majdnem egy húron pendül vele, legalábbis az eddigi információk szerint.

 

Tom Holland

 

A We Got This Covered forrásai alapján a Sony szívesen vinne képernyőre egy biszexuális Pókembert. Az informátorok, akik korábban már  több szuperhős projekttel kapcsolatos információmorzsát is megosztottak, azt mondják, a Sony szeretné, ha Holland és a korábbi Pókemberek, Tobey Maguire és Andrew Garfield is egy filmben szerepelnének, Garfield pókembere pedig biszexuálisként térne vissza a képernyőre. Ez azonban nem merülne ki néhány utalással a szexuális orientációjára, hanem Garfield karakterének lenne egy barátja is.

Garfield már korábban is nyilatkozott arról, hogy szerinte Pókember lehetne meleg, ezért is annyira megnyerő, hogy éppen ő hozná a queer reprezentációt a filmbe. Igaz, hogy a színész maga nem biszexuális, és egyesek szívesebben látnának egy queer színészt a szerepben, de kezdetnek ez is tökéletes lenne.

 

Andrew Garfield

 

Egyelőre még nem született végleges és hivatalos döntés a dologról, de mindenképpen örömmel fogadnánk egy új LMBTQ-szuperhőst, aki már eleve ennyire közel áll sokak szívéhez.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin