Hírek

Biszexuális a Modern Család egyik karaktere?

Kilencedik évadánál jár az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb sorozata, a Modern Család. Megálmodói szerint e családot az teszi modernné, hogy a családfő (Jay Pritchett) második, kolumbiai származású feleségével él (Gloria Pritchett), aki jóval fiatalabb is nála, valamint annak fiával és közös fiukkal (Manny és Joe), míg vér szerinti fia (Mitchell Pritchett) meleg, házas és férjével (Cameron Tucker) közösen nevelnek egy örökbefogadott vietnami kislányt (Lily Tucker-Pritchett). Lánya (Claire Dunphy) klasszikus családanya három gyerekkel (Haley, Alex, Luke) és egy férjjel (Phil Dunphy), de persze velük is zajlik rendesen az élet.

A Modern Család főhősei

A rajongókat régóta foglalkoztatja egy kérdés: vajon Dunphy-ék legnagyobb lánya, Haley nem érdeklődik-e saját neme iránt is? Bár a korábbi évadokban semmi nem utalt rá, azért a téma rendre előkerült és a karaktert alakító színésznő, Sarah Hyland múlt szerdai Twitter-bejegyzésében sem tagadta: “Nem tudom a forgatóköny-írok mit mondanának? De így van.”

Sarah Hyland, avagy Haley Dunphy

No Title

I don’t know what the writers would say? But I confirm. https://t.co/KfRXMvCvl8

Mi következik mindebből? Azért túl sok minden nem. Másnap sietve hozzátette, hogy az elkövetkezendő részek forgatókönyvében sem utal semmi arra, hogy Haley-t a lányok is érdekelnék, ez csupán a színésznő magánvéleménye. Mindenesetre izgalmas fordulatot jelentene egy kapcsolódó új történetszál!

No Title

Just to clarify, I️ havent been told nor is there anything written that would indicate Haley is bisexual. That’s just my personal opinion!

Érdekesség, hogy a Haley volt barátját, Dylant alakító színész, Reid Ewing 2015-ben bújt elő melegként.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb