Kultúra

Betty White-nak bejött a Deadpool-film

Kedvenc fehér hajú “nagymamánktól” már megszokhattuk, hogy nem fogja vissza magát, ha a férfiakról – vagy bármi más témáról – van szó. 

Deadpool_Fireside_Image

A 94 éves színésznő rövid videóajánlót készített a Marvel legújabb képregény-adaptációjához, amiben valószínűleg több a kisípolt rész, mint a hallható szöveg. Ez egyrészt annak a mondatnak köszönhető, hogy: “Minden generációnak megvan az a filmje, amit az egész család imád… feltéve, hogy a családod kib****tt vérfertőző őrültek gyülekezete.” 

White azonban nem áll meg a film vicces méltatásánál, hanem természetesen kitér a főhősre is: “Ráadásul Ryan Reynolds is olyan kib****tt szexi abban a piros bőrcuccban!” Végül elmondja, hogy ő – minden bizonnyal ötből – négy “Golden Girl”-t adott az alkotásnak, amivel ikonikus sorozatára, a Golden Girls-re utalt.

Posted by Betty White on Thursday, 11 February 2016

Eddig úgy tűnik, hogy szexualitását tekintve Deadpool lesz a legsokszínűbb karakter a Marvel-univerzumban: a rendező elmondása szerint a(z anti)hős mindenképpen pánszexuális, és bár az első filmben csak a flörtölésig jut a filmbeli férfiakkal, Ryan Reynolds nem zárkózna el a második epizódban egy férfi partnertől.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés