Színes

Betiltotta az OnlyFans a nyilvános helyen forgatott szexvideókat

Egyre gyarapodik az OnlyFans listája arról, milyen kontent nem engedélyezett a honlapon. Február közepén a felsorolás újabb elemmel bővült, eszerint mostantól nyilvános helyen forgatott felvételeket nem tehetnek közzé az amatőr és professzionális felnőtt-tartalom gyártók.

Nyilvános helynek az OnlyFans értelmezésében az a hely minősül, ahol jó eséllyel idegenek is szemtanúi lehetnek a forgatásnak. Helyszínként így mostantól csak az szolgálhat, ami a felvétel készítőjének tulajdonában van, vagy a tulajdonos engedélyével forgatnak ott.

 

A fotó illusztráció

 

Az elmúlt időszakban több más kategória is tiltólistára került, így például a prostitúció, a bosszúból készített és az egymást levizelős felvételek (úgynevezett watersport).

Sok tartalomgyártó azonban amiatt panaszkodik, hogy így a megélhetésüket lehetetlenítik el – a koronavírus miatt kialakult helyzetben sokaknak az OnlyFans az egyetlen bevételi forrása.

Többen panaszkodnak amiatt, hogy bár soha nem forgattak olyan helyszínen, ahol emberek rendszeresen előfordulnak, de jártak például sivatagban, nemzeti parkban és elhagyatott helyeken – ám az új szabályozás miatt többé erre nem támaszkodhatnak.

Így kénytelenek egyéb megoldást kitalálni, vagy más platformra költöztetni anyagaikat.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb