Hírek

Beperelte exét, miután az 1000 férfit küldött otthonába

New Yorkban egy férfi beperli exbarátját, miután az a Grindr alkalmással ezer idegen férfit küldött hozzá.

Érdekes módját választotta a bosszúnak egy amerikai férfi, J.C.

Exéhez, Matthew Herrickhez 2016 október és 2017 március között több mint ezer férfit küldött, akik a címre érkezve drogot és szexet követeltek. Szegény Herrick ajtajában naponta nagyjából 16 férfit jelent meg egy légyottra – írja a Pink News.

J.C. szakításuk után kezdte el üldözni Herricket. Több hamis profilt is létrehozott Grindrön, melyeken exének adta ki magát, azt hazudta, hogy Harrick HIV+, és randikat szervezett a férfi lakására. Nem a romantikus jellegűeket.

A profilok szerint Herrick aktív férfiak csoportját kereste, hogy menjenek át és “ba***ák szét a seggét.”

A felhasználói neveknek olyan elragadó elnevezéseket választott, mint “Raq Pig Bottom” vagy “Gang Bang Now.”

“Olyan volt, mintha állandóan az Időtlen időkben lennék, de az egész horrorisztikusabb volt, mint el tudjátok képzelni. Mint a Black Mirror egy epizódja.” – mondta a férfi a BuzzFeed News-nak – “Olyan volt az egész, mint egy horror film.”

J.C.-t egy idő után Herrick és barátai is jelentették a rendőrségen, ám ők nem tudták leállítani a zaklatást. A férfi a Grindrnek 100 panaszt adott le, kérve, hogy blokkolják J.C. Tevékenységét, ám egy megkeresésre sem érkezett válasz. A férfi ezért fordult végül a bírósághoz.

2017 februárjában aztán a bíróság elmondta, hogy a szövetségi törvények szerint a Grindr nem volt köteles megvédeni a férfit. A férfi ezek után fellebbezett és máig várja az újabb döntést. A Buzzfeed szerint a bíróság véleménye óriási hatással lehet a randi appok felelősségének kérdésében felhasználóik felé.

J.C.-t a rendőrség 2017 októberében tartóztatta le zaklatás, személyiséghamisítás, hamis feljelentés és a bíróság elleni tiszteletlenség vádjával. Állítása szerint nem bűnös. Azóta börtönben ül, 500.000 dollár óvadék ellenében szabadulhat.

FRA EU post inject banner
Previous post

"El sem hiszed, Budapest milyen gyönyörű" - Carmine Fulvio Cannone

Next post

A Brit Királyi Légió külön szervezeti ágat hozott létre LMBTQ katonáknak