Színes

Bepasizott A Fehér Lótusz sztárja

Nagy port kavart a közösségi médiában, amikor néhány héttel ezelőtt Lukas Gage és Chris Appleton együtt töltött nyaralásról osztottak meg fényképeket a saját Instagram-oldalaikon.

Az Amerikai Egyesült Államokban a sztárok hajstylistjaként ismert Appleton – aki többek között Kim Kardashiannel, Jennifer Lopezzel és Dua Lipával is dolgozott már együtt – a The Drew Barrymore Show-ban elárulta, hogy Gage-dzsel hivatalosan is egy párt alkotnak. És nagyon szerelmesek.

 

 

Barrymore ugyanis rákérdezett, van-e a férfi életében valaki különleges? “Igen, van. Nagyon boldog vagyok. Nagyon szerelmes vagyok, és nagyon hálás vagyok, hogy megoszthatom az időmet valakivel, aki nagyon különleges számomra.

A Chris Appleton által említett “valaki” Lukas Gage volt – miközben mesélt, a képernyőn megjelent egy kép a párról (óriási bicepszekkel).

Ó, Istenem, nézzétek, srácok” – mondta Barrymore az imádnivaló képekről.

Lukas Gage fiatal színész, aki leginkább A Fehér Lótusz és a You című produkciókban nyújtott alakítása miatt ismert. Magánéletével kapcsolatban kifejezetten diszkrét, annak részleteiről, így identitásáról sem szívesen beszél.

Volt már rá példa korábban, hogy nem volt hajlandó beszélni a nyilvánosság előtt a szexuális orientációjáról. Egy alkalommal egyik rajongója ezt tweetelt: “Ha Hollywood abbahagyná azt a szokását, hogy LMBTQIA+ karaktereket olyan nem LMBTQIA+ színészekre bíz, mint Lukas Gage, az nagyszerű lenne. Eddig négyet játszott. Egy is elég lett volna.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lukas gage (@lukasgage) által megosztott bejegyzés

 

Gage erre így válaszolt: „Nem ismered az ABC-met” (utalva ezzel az LMBTQIA+ mozaikszóra), majd amikor megkérték, hogy ezt fejtse ki bővebben, annyit válaszolt, hogy “nem”, egy szív emoji kíséretében.

Nemrég a The New York Times-nak nyilatkozva így foglalta össze a helyzetét: “Hadd tisztázzam a szexualitásomat akkor, amikor készen állok” – zárta rövodre. “A színészet a munkám. Úgy érzem, mindenkinek meg kellene kapnia a lehetőséget, hogy azt játsszon, amit akar”.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb